Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Mastering The Art Of Goalsetting: Big Goals with Ease​​​​​​​ ​​​​​​​

Ben jij een vrouwelijke ondernemer die op zoek is naar manieren om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te tillen? Wil je weten hoe je jouw inkomsten kunt verhogen en meer vrije tijd kunt creëren? Dan is deze masterclass iets voor jou!

Tijdens deze masterclass ontdek je:
  • De belangrijkste strategie om jouw doelen te bereiken en jouw omzet te laten groeien, zodat je kunt doorbreken naar nieuwe niveaus van ondernemerschap.
  • Een simpele manier om je inkomensplafond te doorbreken en meer vrije tijd te creëren, zodat je kunt genieten van het leven terwijl je jouw bedrijf uitbreidt.
  • Hoe je nieuwe doorbraken kunt creëren zonder dat je voortdurend onder druk staat of over je grenzen gaat, zodat je jouw succes op jouw eigen tempo kunt bereiken.
  • Hoe je uit de energie-vretende vicieuze cirkel van ondernemers kunt stappen en je kunt focussen op wat er echt toe doet, zodat je jouw bedrijf kunt laten groeien zonder uitgeput te raken.
  • De drie essentiële elementen waarmee je jouw doelen kunt behalen, zelfs als je in het verleden jouw doelen niet hebt kunnen bereiken. Hierdoor zul je in staat zijn om jouw bedrijf op te schalen en nog meer succes te behalen.
  • Een eenvoudige en effectieve strategie om consistent jouw omzet te laten groeien, zodat je op lange termijn succes kunt behalen.
  • Een simpele aanpassing die mijn klanten hebben gemaakt waardoor zij nu meer geld verdienen in minder tijd. Dit zal jou helpen om jouw bedrijf efficiënter te runnen en meer winst te maken.
  • Wat je als ondernemer (met een omzet van boven de €10.000 per maand) NIET moet doen en waar je wél op moet focussen, zodat je jouw bedrijf kunt laten groeien en nog meer succes kunt behalen.
Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in jouw ondernemerschap? Meld je dan nu aan voor mijn masterclass en ontdek hoe je jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes kunt tillen.

Schrijf je vandaag nog in en ontvang een bevestigingsmail met alle details.

Ik kijk er naar uit om je te zien tijdens mijn masterclass! 

Tot dan! Liefs, Artjanna


In deze masterclass help ik jou bij het bereiken van je financiële doelen en het vergroten van je vrijheid als ondernemer. Je leert strategieën die je nodig hebt om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Met praktische kennis en waardevolle inzichten ben jij klaar voor de volgende stap in jouw ondernemersreis.

De Masterclass wordt gegeven door: 
Ik ben Artjanna, High Level Accountability Mentor.
The one and only als het gaat om High Level Accountability, zodat er niets tussen jou en je doel in komt te staan en jij eindelijk de progressie boekt waar je van droomt.  
 
Het resultaat? Meer tijd voor jezelf en jouw gezin, rust in je hoofd, werken in jouw zone-of-genius... en dit alles terwijl jouw omzet een blijvende stijgende lijn aanhoudt!

FAQ: Hoe lang duurt de Masterclass? 
60 min, hierna is ruimte voor vragen

FAQ: Hoe kan ik de Masterclass volgen? 
Je kunt de masterclass volgen vanaf je computer, tablet of telefoon

FAQ:Kan ik de Masterclass ook terug kijken? Nee ik geloof in live energie en hier gebeurt ook de transformatie. Daarom nodig ik je uit om live bij aanwezig te zijn. 

Duur
In 1 uur tijd deel ik super waardevolle inzichten, kennis en handvatten op het gebied van High Level Ondernemen. 

De Masterclass is gratis en online, meld je je gezellig aan? 

Deel dit webinar